Nella Kharisma - Selingkuh Enak Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 60.6K

Date: 14 Nov 2017

Duration: 04:08

Likes: 332

Nella Kharisma - Selingkuh Enak Video :

Description:

Nella Kharisma - Selingkuh Enak, aku weruh kowe nduwe wong liyo
aku dhewe yo semono ugo
tapi kenopo aku kowe sama-sama cinta

jenenge ati ra keno dicegah
dudu mergo aku sing ngetek-etek
cinta tak akan bisa terhalang

selingkuh pancen penak
selingkuh ra keno dicegah
nyatane aku dan kamu
kucing-kucingan tak dihiraukan

aku weruh kowe nduwe wong liyo
aku dhewe yo semono ugo
tapi kenopo aku kowe sama-sama cinta


jenenge ati ra keno dicegah
dudu mergo aku sing ngetek-etek
cinta tak akan bisa terhalang

selingkuh pancen penak
selingkuh ra keno dicegah
nyatane aku dan kamu
kucing-kucingan tak dihiraukan

selingkuh pancen penak
selingkuh ra keno dicegah
nyatane aku dan kamu
kucing-kucingan tak dihiraukan

selingkuh pancen penak
selingkuh ra keno dicegah
nyatane aku dan kamu
kucing-kucingan tak dihiraukan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Selingkuh Enak Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Selingkuh Enak, download musik Nella Kharisma - Selingkuh Enak, download Video Nella Kharisma - Selingkuh Enak, Nella Kharisma - Selingkuh Enak mp4
Download Lagu