Via Vallen - Pamer Bojo Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 14.2M

Date: 12 Mar 2019

Duration: 05:06

Likes: 166.4K

Via Vallen - Pamer Bojo Video :

Description:

Via Vallen - Pamer Bojo, Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Pamer Bojo Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Pamer Bojo, download musik Via Vallen - Pamer Bojo, download Video Via Vallen - Pamer Bojo, Via Vallen - Pamer Bojo mp4
Download Lagu