Mutia Ayu - Juragan Empang Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 4.1M

Date: 22 Feb 2019

Duration: 06:11

Likes: 14.8K

Mutia Ayu - Juragan Empang Video :

Description:

Mutia Ayu - Juragan Empang, Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Di demeni ning juragan empang
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean

Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang
Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan

Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen byaen kaya ning mata
Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula nggo pendamping sampean

Ngomongo karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang

Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen byaen kaya ning mata
Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula nggo pendamping sampean

Ngomongo karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima
Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Di demeni ning juragan empang
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mutia Ayu - Juragan Empang Mp3 Gratis, download mp3 Mutia Ayu - Juragan Empang, download musik Mutia Ayu - Juragan Empang, download Video Mutia Ayu - Juragan Empang, Mutia Ayu - Juragan Empang mp4
Download Lagu