Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 16.6K

Date: 19 Sep 2017

Duration: 05:56

Likes: 62

Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Video :

Description:

Nella Kharisma - Sing Duwe Isin, Eman eman hang dieman eman,
Eman eman hang dieman eman,
Sing weruho sing keneng dieman,
ADVERTISING

Alitah wis ngerti, iku ono hang duwe
Apuwo kok magih, mokso dijuwut baen
Koyo-koyo, sing ono liyane maning.
Kebacut, sing duwe isin.

Sopo baen wong mesti loro,
Sopo baen wong mesti ngersulo.
Sopo baen sing kiro ridho,
Masiyo-masiyo wong demen, wong seru demene
Masiyo-masiyo wong demen, kari sing toleh-toleh
Koyo-koyo, sing ono liyane maning.
Kebacut, sing duwe isin.

Sawangen werane dunyo,
Ring kono kembang kumbang pating keleleran,
Mung kari milih, mung kari methik
Sing entek-entek sing kurang-kurang.

Delengen hang temenanan,
Sing kiro ati sing keturutan,
Paran enake demenan,
Hang disanding duwene uwong.

kembali ke atas.eman eman hang…

Hang disanding duwene uwong.
Hang disanding duwene uwong.
Hang disanding duwene uwong.

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Sing Duwe Isin, download musik Nella Kharisma - Sing Duwe Isin, download Video Nella Kharisma - Sing Duwe Isin, Nella Kharisma - Sing Duwe Isin mp4
Download Lagu