Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 18.8K

Date: 25 Aug 2018

Duration: 05:30

Likes: 109

Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe Video :

Description:

Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe
dikancani mrono mrene
aku emoh yen ditinggal lungo
pengen bareng saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, download musik Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, download Video Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe mp4
Download Lagu