Nella Kharisma - Jiwo Rogo Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 253.3K

Date: 04 Sep 2017

Duration: 04:12

Likes: 1.3K

Nella Kharisma - Jiwo Rogo Video :

Description:

Nella Kharisma - Jiwo Rogo, sak umpomo aku kembang
sliramu kang dadi gagang
tak jaluk ono ning atimu
tresnomu ojo mabur ilang

tak suworo ning dodoku
lewat gending roso kangenku
mugo kroso ono njero atimu
ning kono tak batin sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku
ra ono liyane kejobo sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku
mugo biso langgeng tresnoku


sak umpomo aku kembang
sliramu kang dadi gagang
tak jaluk ono ning atimu
tresnomu ojo mabur ilang

tak suworo ning dodoku
lewat gending roso kangenku
mugo kroso ono njero atimu
ning kono tak batin sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku, ra ono liyane kejobo sliramu
jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku, mugo biso langgeng tresnomu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku, ra ono liyane kejobo sliramu
jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku, mugo biso langgeng tresnomu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Jiwo Rogo Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Jiwo Rogo, download musik Nella Kharisma - Jiwo Rogo, download Video Nella Kharisma - Jiwo Rogo, Nella Kharisma - Jiwo Rogo mp4
Download Lagu