Vita - Pantai Klanyar Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 159.4K

Date: 31 May 2017

Duration: 05:21

Likes: 439

Vita - Pantai Klanyar Video :

Description:

Vita - Pantai Klanyar, Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo..

Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo..

Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan..
Ouoooo..
Ouoooo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita - Pantai Klanyar Mp3 Gratis, download mp3 Vita - Pantai Klanyar, download musik Vita - Pantai Klanyar, download Video Vita - Pantai Klanyar, Vita - Pantai Klanyar mp4
Download Lagu