Nella Kharisma - Bidadari Kesleo Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 10.1M

Date: 30 Jan 2017

Duration: 04:50

Likes: 26.4K

Nella Kharisma - Bidadari Kesleo Video :

Description:

Nella Kharisma - Bidadari Kesleo, untumu ono kawate
ono lomboke, ono kangkunge
yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu, ketok mrongosmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

sing tenang ben iso mikir
ra usah sumelang, ojo kuwatir
sing penting lurus mlakumu
ayu atimu, ayu sifatmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo, solo, solo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Bidadari Kesleo Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Bidadari Kesleo, download musik Nella Kharisma - Bidadari Kesleo, download Video Nella Kharisma - Bidadari Kesleo, Nella Kharisma - Bidadari Kesleo mp4
Download Lagu