Nella Kharisma - Yowes Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 476.2K

Date: 10 Nov 2018

Duration: 05:46

Likes: 4.3K

Nella Kharisma - Yowes Video :

Description:

Nella Kharisma - Yowes , ra pernah terbayang ning uripku
kowe tego ninggalke awakku
janji janjimu mung palsu
kowe ngelarani atiku
lungo karo wedokan pilihanmu

rono rene kesandung kenangan
seprene aku iseh kelingan
kowe sing tak sayang malah ilang
akhire aku ra nyanding ning pelaminan

sak tenane ati iki loro
tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

ditinggal lungo pas lagi sayang-sayange
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
yo wes ra masalah, mungkin ini wis dalane


ora kelingan kowe nangis nang rangkulanku
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
yo wes ra masalah, aku tanpamu bahagia selalu

rono rene kesandung kenangan
seprene aku iseh kelingan
kowe sing tak sayang malah ilang
akhire aku ra nyanding ning pelaminan

sak tenane ati iki loro
tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

ditinggal lungo pas lagi sayang-sayange
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
yo wes ra masalah, mungkin ini wis dalane

ora kelingan kowe nangis nang rangkulanku
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
yo wes ra masalah, aku tanpamu bahagia selalu

aku ne berjuang kowe ne ngilang
sak tenane ati wegah kelangan
aku wis tenanan jebule kowe guyonan
yo wes ora popo aku lilo senajan ati rasane loro
kowe tego ninggal aku demi wedokan liyo

ditinggal lungo pas lagi sayang-sayange
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
yo wes ra masalah, mungkin ini wis dalane

ora kelingan kowe nangis nang rangkulanku
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
yo wes ra masalah, aku tanpamu bahagia selalu

houoo aku tanpamu bahagiamu selalu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Yowes Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Yowes , download musik Nella Kharisma - Yowes , download Video Nella Kharisma - Yowes , Nella Kharisma - Yowes mp4
Download Lagu