Nella Kharisma - Pisah Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 336.6K

Date: 26 Nov 2017

Duration: 04:47

Likes: 1.5K

Nella Kharisma - Pisah Video :

Description:

Nella Kharisma - Pisah, gedene ombak ning segoro laut kae
dadi saksi janjimu
naliko kondo bakal tresno selawase

padange suryo sing madhangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

yo wes aku nggur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku

padange suryo sing madhangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

yo wes aku nggur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Pisah Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Pisah, download musik Nella Kharisma - Pisah, download Video Nella Kharisma - Pisah, Nella Kharisma - Pisah mp4
Download Lagu