Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 289.5K

Date: 04 Jan 2018

Duration: 03:53

Likes: 1.7K

Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu Video :

Description:

Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu, tak enteni tekanmu
ono ning ngarep motoku

nganti ora iso turu
amergo kangen sliramu

opo kowe isih eling
mbiyen dewe ono hati
tiwas wes setyo ngenteni
jebule kowe wes rabi

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

roso kangen iki malah dadi tatu
mergo kowe sing tak tresno malah ninggal aku
tiwas wes ngenteni, mengharap kowe bali
malah krungu kabar jebule kowe wes rabi

remuk atiku, loro batinku
nganti aku ora kuat ngadepi uripku
separuh nyowoku ono ning awakmu
urip wegah arep mati pun aku tak mau

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu, download musik Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu, download Video Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu, Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu mp4
Download Lagu