Nella Kharisma - Wes Jujur Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 1.4K

Date: 14 Feb 2017

Duration: 03:39

Likes: 7

Nella Kharisma - Wes Jujur Video :

Description:

Nella Kharisma - Wes Jujur, sing tebeng aling aling
yo wis jujur ambi riko
apuo ati riko
manggih sing percoyo
wes cukup uli isun
yakin aken awak riko
duh manggih nyimpen curigo
welas sun tinggalno
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo
sing tebeng aling aling
yo wis jujur ambi riko
apuo ati riko
manggih sing percoyo
wes cukup uli isun
yakin aken awak riko
duh manggih nyimpen curigo
welas sun tinggalno
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Wes Jujur Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Wes Jujur, download musik Nella Kharisma - Wes Jujur, download Video Nella Kharisma - Wes Jujur, Nella Kharisma - Wes Jujur mp4
Download Lagu