Nella Kharisma - Juragan Edan Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 704K

Date: 20 Jan 2018

Duration: 05:56

Likes: 3.1K

Nella Kharisma - Juragan Edan Video :

Description:

Nella Kharisma - Juragan Edan, tetep ajeg tekadku
senajan sliramu babu
ora nyurutku tresnaku

ojo sampek atimu
ngeroso minder karo aku
ra ono juragan babu

nuwun sewu juraganku
kulo mung atase babu
njenengan ampun kesusu

taseh katang tiang setri
kang luweh pantes ndampingi
sanes kados kulo niki

uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
ra ono sak dunyo sing padhang koyo awakmu
lugu santun sopan yo tur ayu
ora urus pokok kowe panggah tekku

nduwe juragan edan, repot ra ketulungan
yen pun ikhlas tenanan, kulo mung manut juragan
lilo atimu lilo, ojo mergo kepekso
tulus niatku tresno, saiki yo wis ketompo

tetep ajeg tekadku, senajan sliramu babu
ora nyurutku tresnaku
ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku
ra ono juragan babu

nuwun sewu juraganku, kulo mung atase babu
njenengan ampun kesusu
taseh katang tiang setri, kang luweh pantes ndampingi
sanes kados kulo niki

uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
ra ono sak dunyo sing padhang koyo awakmu
lugu santun sopan yo tur ayu
ora urus pokok kowe panggah tekku

nduwe juragan edan, repot ra ketulungan
yen pun ikhlas tenanan, kulo mung manut juragan
lilo atimu lilo, ojo mergo kepekso
tulus niatku tresno, saiki yo wis ketompo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Juragan Edan Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Juragan Edan, download musik Nella Kharisma - Juragan Edan, download Video Nella Kharisma - Juragan Edan, Nella Kharisma - Juragan Edan mp4
Download Lagu