Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 10K

Date: 31 Jan 2016

Duration: 04:58

Likes: 50

Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa Video :

Description:

Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa , Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Seneng urip iki yo mergo riko

Sing ono susahe ati dung nyanding riko
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi – impi
Yoro mun rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Suci welas iki mung isun hang nduweni
Wengi hang sun impi yo mergo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Isun lan riko podo ngimbangi
Nggowo roso welas hang suci
Ulan lan lintang nyinari wengi
Welas iki madangi ati
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi – impi
Yoro mun rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa , download musik Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa , download Video Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa , Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa mp4
Download Lagu