Via Vallen - Suket Teki Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 5M

Date: 19 Feb 2017

Duration: 04:33

Likes: 11.7K

Via Vallen - Suket Teki Video :

Description:

Via Vallen - Suket Teki, aku tak sing ngalah
trimo mundur timbang loro ati
tak uyako wong kowe wis lali

ora bakal bali

paribasan awak urip kari balung
lilo tak lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule suket teki

paribasan awak urip kari balung
lilo tak lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule suket teki

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Suket Teki Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Suket Teki, download musik Via Vallen - Suket Teki, download Video Via Vallen - Suket Teki, Via Vallen - Suket Teki mp4
Download Lagu