Nella Kharisma - Lilo Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 160.4K

Date: 01 Nov 2017

Duration: 04:35

Likes: 717

Nella Kharisma - Lilo Video :

Description:

Nella Kharisma - Lilo, wes tak tompo layang undanganmu
ora keroso dumeh tresno sing krungu
layange biru sampul fotomu
gawe kaget sakjroning atiku

kowe cah bagus sing tak tresnani
ora nyono gawe cuwo ati iki
senadyan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

ora gunung kowe tak tangisi
kabeh mau wis ginaris Gusti
sepiro gedene tresnoku
pancen kowe dudu jodohku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dungoku mugio rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak putu


cah bagus wes tak lilakno
kabeh iki bakal tak tompo
selamat tinggal sayang

sak iki aku kudu biso nerimo
kowe ninggalno aku demi wong liyo
sak lorone atiku bakal tak tompo
demi kowe cah bagus aku lilo
tresnoku ra ono liyane
sayangku yo mung kowe
sak jembare samudro isih jembar atiku
tak ikhlaske sliramu sing pancen dudu jodohku

mengapa setelah sekian lama kita harus berpisah
apakah cinta kita memang ada yang salah
demi cinta yang lain aku harus mengalah
tak bisakah kau mengerti perasaanku oh sayang
maafkan aku mungkin aku tak pantas ada di hatimu
dan ku doakan agar kau bahagia, melihatmu bahagia
cukup membuatku tenang walau tak bersamaku

ora gunung kowe tak tangisi
kabeh mau wis ginaris Gusti
sepiro gedene tresnoku
pancen kowe dudu jodohku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dungoku mugio rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak putu

wes tak tompo layang undanganmu
ora keroso dumeh tresno sing krungu
layange biru sampul fotomu
gawe kaget sakjroning atiku

kowe cah bagus sing tak tresnani
ora nyono gawe cuwo ati iki
senadyan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Lilo Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Lilo, download musik Nella Kharisma - Lilo, download Video Nella Kharisma - Lilo, Nella Kharisma - Lilo mp4
Download Lagu