Via Vallen - Ora Masalah Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 17.6M

Date: 29 Mar 2018

Duration: 04:42

Likes: 58.6K

Via Vallen - Ora Masalah Video :

Description:

Via Vallen - Ora Masalah, Kowe pernah ono ning atiku
Janji ora bakal ninggalke aku
Saiki kowe lungo mblenjani janjimu
Ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

Lambemu sing lamis gawe atiku keiris
Ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
Tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
Isone gawe loro, lorone ning njero ati

Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
Tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
Ketimbang nggawe atiku ajur

Lambemu sing lamis gawe atiku keiris
Ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
Tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
Isone gawe loro, lorone ning njero ati

Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
Tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
Ketimbang nggawe atiku ajur

Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
Ora masalah, sabarku turah-turah
Ketimbang nggawe atiku bubrah
Ketimbang nggawe uripku susah


Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Ora Masalah Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Ora Masalah, download musik Via Vallen - Ora Masalah, download Video Via Vallen - Ora Masalah, Via Vallen - Ora Masalah mp4
Download Lagu