Nella Kharisma - Kedanan Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 482.9K

Date: 10 Jan 2018

Duration: 05:57

Likes: 2.6K

Nella Kharisma - Kedanan Video :

Description:

Nella Kharisma - Kedanan, sing koyo biasae isun koyo gedigi
duwe roso demen kari kenemenen
buru ketemu pisan ati wing sing karuan
rasane koyo wong kedanan
opo mulo sun iki kendanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani

sing koyo biasae isun koyo gedigi
duwe roso demen kari kenemenen
buru ketemu pisan ati wing sing karuan
rasane koyo wong kedanan, opo mulo sun iki kendanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kedanan Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kedanan, download musik Nella Kharisma - Kedanan, download Video Nella Kharisma - Kedanan, Nella Kharisma - Kedanan mp4
Download Lagu