Nella Kharisma - Sayang 10 Lagu MP3 dan Video Download


Listen:

Date: 21 Jan 2018

Duration: 03:51

Likes:

Nella Kharisma - Sayang 10 Video :

Description:

Nella Kharisma - Sayang 10, sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

wes suwi ku ngenteni bareng rotasi bumi
awan bengi ku dungo, ngarep kowe teko
nganti nangis getih putih kowe tetep ora mulih
ra eling janjine

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati


ben dino ku wiritan nganti diwedeni setan
ben dino njumuk wudu, berdoa nganti khusyu’
semua itu ku lakukan hanya untuk kamu, sayang
ngarep kamu pulang

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Sayang 10 Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Sayang 10, download musik Nella Kharisma - Sayang 10, download Video Nella Kharisma - Sayang 10, Nella Kharisma - Sayang 10 mp4
Download Lagu