Via Vallen - Lanangan Ra Mutu Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 1M

Date: 29 Apr 2018

Duration: 04:52

Likes: 7.9K

Via Vallen - Lanangan Ra Mutu Video :

Description:

Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, Pisan Ketemuan mandang Ngomongke Katresnan
Ngajak Pendekatan Sok Ngroso Jagoan
Omongan Sok Alus Ning Lambene Muni tulus
Ngroso Paling Bagus Padahal Ko Wedus
Aku Kudu Piye Wes Bacut Katut Atine
Nganti Bondo Dunyo Wes Entek Entekan
Bacut Tresno Slirane Nanging Sak Karepe Dw
Kabeh ambyar Bubar Mung Marai Edan
Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu
Neng Awal Ngomong tresno Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan
Kesel Buyer Ambyar Batin Iki
Jebul Mung Di Apusi Lanangan Ra Mbejaji
Manise Neng Awal Ketemu Le Ngeyakinke Aku
Nganti Tego Nyidro Bojomu
Akhire Petung Mburi Mung Kapusan
Saiki Kabeh Bosokmu Uwes Konangan
Bingung Atiku Kesel Ra Karuan
Nanging Kudu Piye Maneh Wes Kahanan
Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu
Neng Awal Ngomong Tresno Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan
Mbiyene Ning Awal Cangkeme Ncen Manis Tenan
Jebul Tibo Mburi Sifatmu Bosok Tenanan
Menclok Rono Menclok Rene Mung Ngumbar Katresnan
Kroso Bagus Dw Lagake Koyo Pangeran
Janji Janji Setyo Kabeh Mung Amergo Bondo
Tresno Sing Tak Nduweni Kabeh Ra Ono Guno
Jebul Koe Kuwi Mung Buto Rupo Menungso
Ketok Apik Ning Njobo Jebul Njerone Olo
Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu
Neng Awal Ngomong Tresna Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan
Mas, Koe Wes Tak Culke
Mergo Koe Sak Penake Dw
Mas. Mugo Bahagio ro Wong Liyo
Gandheng Meneh Aku Wis Ra Biso
Telah Ambyar Entek Entekan
Bondoku Mubal Ra Karuan
Mung Nggo Dapurmu Sing Blas Ra Mutu
Bul Pabu Mung Gur Modal Untu
Neng Awal Ngomong Tresna Tenanan
Akhire Mung Malik Kahanan
Tak Kiro Tenan Bul Koe Mung Dolanan
Atiku Wis Lilo Tenanan
Ketimbang Mung Terus Kelaran
Yen Kon Mbaleni Tali Katresnan
Aku Wes Ra Iso Tenanan
Aku Wis Ikhlas Aku Wis Lilo
Aku Wis Cukup Bahagio
Tanpo Koe Uripku Luwih Merdiko

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, download musik Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, download Video Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, Via Vallen - Lanangan Ra Mutu mp4
Download Lagu