Nella Kharisma - Ilang Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 11.5K

Date: 28 Aug 2017

Duration: 05:46

Likes: 89

Nella Kharisma - Ilang Video :

Description:

Nella Kharisma - Ilang, Dedekan ati iki eluh mbrebes mili
Kelangan riko sing isun karepi
Ninggalno awak iki
Welas sun hang gede
Nong pujane ati

Ilang ilang wes ilang
Nong endi jluntrunge
Sing ono kabare

Ilang ilang wes ilang
Jeruh rasane
Kangen larene

Dedekan ati iki eluh mbrebes mili
Kelangan riko sing isun karepi
Ninggalno awak iki
Welas sun hang gede
Nong pujane ati

Ilang ilang wes ilang
Nong endi jluntrunge
Sing ono kabare

Ilang ilang wes ilang
Jeruh rasane
Kangen larene
Ilang ilang wes ilang
Nong endi jluntrunge
Sing ono kabare

Ilang ilang wes ilang
Jeruh rasane
Kangen larene

Intro:

Ilang ilang wes ilang
Nong endi jluntrunge
Sing ono kabare

Ilang ilang wes ilang
Jeruh rasane
Kangen larene

Ilang ilang wes ilang
Nong endi jluntrunge
Sing ono kabare

Ilang ilang wes ilang
Jeruh rasane
Kangen larene

Ilang ilang wes ilang
Nong endi jluntrunge
Sing ono kabare

Ilang ilang wes ilang
Jeruh rasane
Kangen larene

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Ilang Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Ilang, download musik Nella Kharisma - Ilang, download Video Nella Kharisma - Ilang, Nella Kharisma - Ilang mp4
Download Lagu