Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 1.4M

Date: 26 Feb 2017

Duration: 05:39

Likes: 5.5K

Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa Video :

Description:

Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa , sun sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude ulihe ngenteni

lungset ati iki...

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo...

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo...

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wengi masio isun sing ono

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa , download musik Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa , download Video Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa , Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa mp4
Download Lagu