Nella Kharisma - Ora Masalah Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 7.3M

Date: 29 Sep 2018

Duration: 04:42

Likes: 15.6K

Nella Kharisma - Ora Masalah Video :

Description:

Nella Kharisma - Ora Masalah, kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati


urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Ora Masalah Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Ora Masalah, download musik Nella Kharisma - Ora Masalah, download Video Nella Kharisma - Ora Masalah, Nella Kharisma - Ora Masalah mp4
Download Lagu