Nella Kharisma - Tombo Loro Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 40.6K

Date: 06 Jun 2017

Duration: 04:43

Likes: 176

Nella Kharisma - Tombo Loro Video :

Description:

Nella Kharisma - Tombo Loro, Sing ono maning hang sun roso yo mung loro
Perih ring ati sing kuat sun bebyani
Sing ono tah paran biso ngyilangeno
Nong endi sun goleti tombo loro ne ati.
Sopo hang weruh paran tombo ati loro
Wis isun cobo tapi tetep sing biso
Paran tambane ati iki dadi lego
Wis sun tahan tapi isun tetep konang
Mili banyu moto iki temetes ing rino lan wengi
Inget riko hang sun iro sing byak kalih maruh ati
Padahal welas iki putih tulus lan suci
apuwo riko sing ngeregyani
sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun mbebani
sing ono tah paran biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Tombo Loro Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Tombo Loro, download musik Nella Kharisma - Tombo Loro, download Video Nella Kharisma - Tombo Loro, Nella Kharisma - Tombo Loro mp4
Download Lagu