Via Vallen - Penak Jamanku Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 1.7M

Date: 23 Apr 2017

Duration: 05:43

Likes: 6.8K

Via Vallen - Penak Jamanku Video :

Description:

Via Vallen - Penak Jamanku, Koe ninggal aku
Ngaboti selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu

Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen

Opo wes ilang bungah esem guyumu

Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki

*Melodi

Koe ninggal aku
Ngaboti selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu

Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu

Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Penak Jamanku Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Penak Jamanku, download musik Via Vallen - Penak Jamanku, download Video Via Vallen - Penak Jamanku, Via Vallen - Penak Jamanku mp4
Download Lagu