Mahesa & Nella Kharisma - Luntur Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 5.1K

Date: 15 Jan 2016

Duration: 05:01

Likes: 19

Mahesa & Nella Kharisma - Luntur Video :

Description:

Mahesa & Nella Kharisma - Luntur, Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman.
Mergo riko sing koyo bengen maning.
ADVERTISING


Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso.
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen.

Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.

Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman.
Mergo riko sing koyo bengen maning.

Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso.
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen.
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mahesa & Nella Kharisma - Luntur Mp3 Gratis, download mp3 Mahesa & Nella Kharisma - Luntur, download musik Mahesa & Nella Kharisma - Luntur, download Video Mahesa & Nella Kharisma - Luntur, Mahesa & Nella Kharisma - Luntur mp4
Download Lagu