Nella Kharisma - Banyu Londo Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 314.7K

Date: 03 Dec 2017

Duration: 05:25

Likes: 1.6K

Nella Kharisma - Banyu Londo Video :

Description:

Nella Kharisma - Banyu Londo, banyu londo pelarianmu
naliko kowe nesu karo aku
senadyan atimu cidro lha kok malah nggawe loro
ojo ngipasi geni asmoro

jangan pernah kau tuduh aku
jangan mudah kau terbakar cemburu
dia mantan pacarku telah hilang dari hatiku
cinta suciku hanyalah untukmu

banyu londo ora bakal ngewarasake
amung nambahi ruwet mbebet perkarane
bareng konco sing kurang waras pikirane
budhal nang kafe karaoke nyanding kae
lali anak lali omah lali bojone
gara-gara banyu londo arak sing nggo ngombe

ojo gugu hawa lan nafsu sing bakal ngerusak uripmu
yen atimu keroso cemburu pertondo gede tresnomu

banyu londo pelarianmu
naliko kowe nesu karo aku
senadyan atimu cidro lha kok malah nggawe loro
ojo ngipasi geni asmoro

jangan pernah kau tuduh aku
jangan mudah kau terbakar cemburu
dia mantan pacarku telah hilang dari hatiku
cinta suciku hanyalah untukmu

banyu londo ora bakal ngewarasake
amung nambahi ruwet mbebet perkarane
bareng konco sing kurang waras pikirane
budhal nang kafe karaoke nyanding kae
lali anak lali omah lali bojone
gara-gara banyu londo arak sing nggo ngombe

ojo gugu hawa lan nafsu sing bakal ngerusak uripmu
yen atimu keroso cemburu pertondo gede tresnomu
ojo gugu hawa lan nafsu sing bakal ngerusak uripmu
yen atimu keroso cemburu pertondo gede tresnomu, pertondo gede tresnomu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Banyu Londo Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Banyu Londo, download musik Nella Kharisma - Banyu Londo, download Video Nella Kharisma - Banyu Londo, Nella Kharisma - Banyu Londo mp4
Download Lagu