Nella Kharisma - Sing Biso Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 2M

Date: 22 Jan 2017

Duration: 05:13

Likes: 9.2K

Nella Kharisma - Sing Biso Video :

Description:

Nella Kharisma - Sing Biso, mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko


mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Sing Biso Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Sing Biso, download musik Nella Kharisma - Sing Biso, download Video Nella Kharisma - Sing Biso, Nella Kharisma - Sing Biso mp4
Download Lagu