Dj Pamer Bojo Full Bass Remix Terbaru Original 2019 Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 740.3K

Date: 17 Mar 2019

Duration: 13:46

Likes: 6.5K

Dj Pamer Bojo Full Bass Remix Terbaru Original 2019 Video :

Description:

Dj Pamer Bojo Full Bass Remix Terbaru Original 2019, DJ PAMER BOJO FULL BASS REMIX TERBARU ORIGINAL 2019 Watch More Videos LAGU DJ PAMER BOJO : https://bit.ly/2IF2kYu DJ PAMER BOJO FULL BASS REMIX TERBARU ORIGINAL 2019

Judul Lagu : Pamer Bojo
Penyanyi : Oza Kioza (Cover)
Pencipta : Didi Kempot
Aransemen Musik : DJ Opus
Original Video : https://www.youtube.com/watch?v=Xo9egupmgoE

Lirik Lagu DJ Pamer Bojo Remix :
Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.

Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

DJ PAMER BOJO REMIX : DJ TERBARU : DJ REMIX
Playlist : https://bit.ly/2IF2kYu

✓✓ Link Download Mp3 : https://www.mediafire.com/file/udknrku8ba2xqa1/

Like | Comment | Subscribe | Share

Subscribe For More Update Click Here :
https://www.youtube.com/djopus



Thanks For Watching !! DJ PAMER BOJO FULL BASS REMIX TERBARU ORIGINAL 2019


#dj #djopus #djterbaru #djpamerbojo #pamerbojo #djremix #DJOpusEmangMantul

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Pamer Bojo Full Bass Remix Terbaru Original 2019 Mp3 Gratis, download mp3 Dj Pamer Bojo Full Bass Remix Terbaru Original 2019, download musik Dj Pamer Bojo Full Bass Remix Terbaru Original 2019, download Video Dj Pamer Bojo Full Bass Remix Terbaru Original 2019, Dj Pamer Bojo Full Bass Remix Terbaru Original 2019 mp4
Download Lagu